top of page
Search

'Kiezen met je hart'

AANKONDIGING HUUB & SHARON EYSINK , HAIR PLAZA & KAO SALON BENELUX 27 DECEMBER 2021, ZWOLLEHet zijn uitdagende tijden waarin je bewuster stilstaat bij wat écht belangrijk is. Zo heb ik ook samen met mijn vrouw en rechterhand Sharon, onszelf de vraag gesteld hoe wij de toekomst zien van onze high-end salon. Wat is van toegevoegde waarde voor HAIR PLAZA, het team, de klanten en voor ons beide zelf?


‘Vanuit creativiteit, kwaliteit en oprechte aandacht samen waardevolle en duurzame relaties bouwen. Dat is onze missie. Als partner in deze missie hebben we gekozen voor een samenwerking met Kao Salon Division en hun prachtige merken. Ik, Huub, ben ruim 33 jaar zowel nationaal als internationaal werkzaam in deze fantastische industrie, heb over de hele wereld met inspirerende collega’s en teams mogen werken en heb meerdere awards gewonnen.

Mijn liefde en passie voor dit vak gaat ver, veel verder dan alleen het kapsel. Daarom is het voor mij belangrijk dat mijn creativiteit geprikkeld wordt en mij uitdaagt het beste van mezelf te blijven geven. Ik weet zeker dat wij onze creativiteit binnen de relatie met Kao Salon Division kunnen laten gelden. We kunnen niet wachten om te starten!’

Daarnaast ga ik ook weer als Kao Artist mijn expertise en kennis met de family delen en het merk extra laten shinen!


Longterm relationship

‘Wij gaan per 1 januari 2022 samen met Kao Salon Division een geweldige relatie tegemoet waarin niet alleen ikzelf, maar ook mijn team en uiteindelijk onze klanten heel blij van worden. Waarom noem ik het een relatie? Omdat ik bewust en met mijn hart gekozen heb en we beide investeren in een duurzame relatie.

De aankomende maanden zal ik openhartig mijn weg over ‘waarom deze beslissing’ delen met mijn collega’s en mijn klanten middels interviews en een podcast bij the.talents magazine.

Ik zal onderwerpen bespreken als: Hoe maak je doorslaggevende beslissingen? Hoe ga je om met veranderingen/verbeteringen? Hoe motiveer je jouw team en neem je jouw klanten mee? Ik hoop door mijn verhaal te delen mijn collega’s hen te inspireren en te motiveren.

… to be continued!’


Tenslotte maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om jullie een heel mooi en gezond 2022 te wensen.


Tot in het nieuwe jaar!


Warme groeten,


Huub en Sharon Eysink

Team Hair Plaza38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page