top of page
Hair Plaza
Welcome at Hair Plaza

Hair Plaza is een exclusieve kapsalon gevestigd in Zwolle, bekend om zijn hoogwaardige haarverzorgingsdiensten en luxueuze salonervaring.

 

De salon wordt gekenmerkt door een team van gepassioneerde en ervaren topstylisten en coloristen die zich richten op het bieden van creatieve en prachtige looks.

 

Hier zijn enkele belangrijke aspecten van Hair Plaza:1. **Deskundigheid en Ervaring**: - Het team van Hair Plaza bestaat uit deskundige topstylisten en coloristen met jarenlange ervaring. Ze zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van hun vaardigheden en kennis om klanten de beste service te bieden.2. **Persoonlijke Aanpak**: - Bij Hair Plaza draait het om maatwerk. De stylisten nemen de tijd om de unieke kenmerken van elke klant te begrijpen en te benadrukken, met als doel de natuurlijke schoonheid te accentueren.3. **Geen Standaard Looks**: - In plaats van te focussen op de laatste trends, streeft Hair Plaza ernaar om kapsels te creëren die perfect passen bij de levensstijl en persoonlijke voorkeuren van hun klanten. Er zijn geen strikte regels voor wat wel of niet moet worden gedaan; het gaat erom wat het beste werkt voor de klant.4. **Kwaliteit en Aandacht**: - Hair Plaza staat voor absolute kwaliteit. Ze bieden geen budgetknipbeurten, maar kiezen voor zorgvuldige en gedetailleerde behandelingen die hoogwaardige resultaten garanderen.5. **Exclusieve Producten**: - De salon werkt uitsluitend met premium producten die alleen in professionele salons verkrijgbaar zijn. Merken zoals Oribe, Kerasilk, KMS, Goldwell en Olaplex worden gebruikt om de beste zorg en resultaten te bieden, terwijl ze ook bijdragen aan een duurzame en schone wereld.6. **Duurzaamheid**: - Hair Plaza hecht waarde aan duurzaamheid en gebruikt producten en technieken die milieuvriendelijk zijn. Dit sluit aan bij hun streven om niet alleen mooie, maar ook verantwoorde haarverzorgingsdiensten te bieden.7. **Doelstelling**: - De missie van Hair Plaza is om bij te dragen aan de uitstraling en het zelfvertrouwen van hun klanten. Het belangrijkste is dat klanten zich goed voelen en elke dag kunnen genieten van hun haar.Hair Plaza is dus meer dan alleen een kapsalon; het is een plek waar klanten zich gewaardeerd en verzorgd voelen, met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht.

We are authentic and exclusive. 

We offer high quality and an unforgettable experience in our salon.

bottom of page