top of page

VERZENDEN

DI T/M VR VOOR 15.00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN!

BOVEN DE 75 EURO GRATIS VERZENDING!

Verzendkosten binnen Nederland zijn € 7,95 euro wanneer de bestelling een waarde heeft onder de €75,-. Bij een bestelwaarde vanaf € 75,- of hoger zijn de verzendkosten gratis. Voor overige landen buiten Nederland zijn de verzendkosten hoger, dit verschilt per land. Deze kosten zijn onder voorbehoud van de hoeveelheid van de bestelde zaken. Vanaf het moment dat de bestelling bij ons binnenkomt versturen we de bestelling binnen 2 weken naar de consument. Deze termijn is indicatief en niet fataal. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter bijna nooit met meer dan één week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. Bij twijfel over de levering neem dan contact met ons op zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Uiteraard nemen wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het versturen van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de gebruiker kenbaar heeft gemaakt. De consument is verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter beschikking staan of aan hem ter hand worden gesteld.

Indien de consument de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor levering bestemde artikelen worden opgeslagen voor risico van de consument nadat gebruiker hem heeft verwittigd. De consument zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.

Wanneer je bij bestellingen vragen hebt of problemen ondervindt, neem dan contact op met onze klantenservice via: info@hair-plaza.nl of +31383032186

bottom of page