top of page

DIT IS HUUB EYSINK

Huub Eysink is internationaal tophairstylist en geeft over de hele wereld workshops, presentaties en haarshows waarin hij zijn liefde voor het kappersvak zichtbaar uitdraagt. Zijn creatieve expertise zet hij al ruim 30 jaar in bij catwalk shows, tv- en modeproducties. Daarnaast heeft Huub samen met zijn vrouw Sharon een eigen salon in een prachtig monumentaal pand in Zwolle.


INDRUKWEKKENDE CARRIERE
Maar liefst 4 keer won Huub de award voor ‘Hairdresser othe year’. Deze award wordt uitgereikt tijdens de prestigieuze Coiffure Awards, dat geldt als het meest toonaangevende kappersevent ter wereld. Hij sleepte daarnaast ook nog eens 24 keer een nominatie in de wacht. Een indrukwekkende prestatie van die “vrolijke krullenbos” die zijn carrière begon als 15 jarig jongen, in leer de bij 2 Haute Coiffure tophairstylisten.

In 2001 werd hij International Artistic Master Trainer voor het Italiaanse merk Davines en in 2010 zelfs Artistic Director & Ambassador voor Davines Nederland. Jarenlang reisde hij voor het merk de wereld over om zijn creatieve kennis en skills te delen tijdens workshops, presentaties en shows .

CREATIVE SIGNATURE

Zijn “creative signature” is vooral te zien in hoe Huub kleur gebruikt zijn werk. Dit leverde hem in 2015 internationale erkenning op toen hij de ‘Haircolor shot of the year award’ won tijdens de wedstrijd van behindthechair.com. In de jaren die volgde behaalde hij meermaals de finale en inmiddels mag hij zichzelf rekenen tot de top 20 wereldwijde finalisten voor de beste ‘haircolor shot’ en ‘haircolor collection’.
 

IT TAKES TWO
Zijn indrukwekkende cv is het resultaat van hard werken en doorzettingsvermogen van niet 1 maar 2 mensen. Want met haar jarenlange ervaring in de modewereld en passie voor mode en styling is echtgenoot en compagnon Sharon zijn creatieve steun en toeverlaat.
Ze zijn een onafscheidelijk duo dat werkelijk alles samen deelt; een gezin met twee prachtige zonen, een schitterende salon in het centrum van Zwolle, succesvolle carrières en vooral de liefde voor hun vak.

 

“Huub is een perfectionist, leergierig en een enorme doorzetter.
Maar vooral is hij een vakidioot die zelfs droomt over zijn professie en werk.”
Sharon over Huub


 

THE SKY IS THE LIMIT

Huub trekt zijn eigen plan, raakt geïnspireerd door wereldwijde kunst, cultuur en architectuur en laat zich niet beperken door seizoensgebonden trends. Hij gelooft niet in een bepaalde stijl, maar juist in het combineren en laten samenvloeien van verschillende stijlen.
“De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je niet in hokjes denkt!”
 

Zijn talent en liefde voor het vak maken dat hij blijft vernieuwen en blijft zoeken naar verrassende methodes om te creëren en met kleur te werken. Een ding is duidelijk, het creatieve avontuur van Huub Eysink is nog lang niet voorbij.

HUUB  OP INSTAGRAM

Huub Eysink creative director Hair Plaza
bottom of page