top of page

KERATINE BEHANDELINGEN OP MAAT

"ZACHT - GLANZEND - GLAD HAAR"

Krijg weer de controle over kroezig en pluizig haar met de nieuwste technologie van Qiqi Vega

Sinds dat Qiqi Vega op de Nederlands markt verkrijgbaar is, heeft ons team deze producten getest op een een aantal van onze klanten waarvan wij dachten dat zij het meest zouden profiteren van deze verbazingwekkende technologie en we zijn behoorlijk onder de indruk!


Qiqi verandert blijvend de textuur van je haar met een compleet nieuwe technologie die in geen enkel ander product bestaat.

Met 3 verschillende versies voor bijna elk haartype, is het bestrijden van kroes nog nooit zo eenvoudig geweest!

Deze professionele gladmakende behandeling zorgt voor gezond en sterk haar dat zowel glanzend als superzacht is. Het maakt niet uit of je haar dun, beschadigd, krullend, dik of afro is.

Het fijne met Qiqi, is niet alleen dat er 3 formules zijn voor verschillende haartypes en texturen, er zijn ook 3 verschillende behandelingen die we kunnen aanbieden.

Of je nu super stijl glad haar wil, of gewoon beter handelbaar haar, of juist je eigen krullen nieuwe leven in wil blazen, het kan allemaal met Qiqi!

De revolutionaire Vega straightening behandeling is bestand tegen transpireren, vocht en vochtige omstandigheden en bevat geen chemicaliën of  andere schadelijke ingrediënten. Je kunt elke dag blijven genieten van mooi haar, zelfs na het zwemmen in de zee of het zwembad.

Een Qiqi keratine behandeling geeft je haar een ‘keratineboost’, waardoor het glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Je haar wordt als het ware ‘opgevuld’ met keratine, waardoor het ook weer makkelijker in model te krijgen zal zijn.

QIQI is effectief voor bijna alle haartypes inclusief strakke krullen, losse krullen, golvend haar en beschadigd haar. Het zal je föhntijd halveren en je haartextuur veranderen van weerbarstig naar zacht, waarbij kroes wordt aangepakt.

Met deze 3 verschillende behandelingen laten we het haar weer waanzinnig zacht glanzen. Het is de ultieme straightening behandeling voor de ultieme professionals.

Je vindt deze behandelingen in onze online bookingstool onder ” Keratine behandelingen ” .

✅ 100% formaldehydevrij.

✅ Hoogste kwaliteit ingrediënten.

✅ Veilige zure formulering. (Vega beschadigt het haar niet.)

✅ Verjongt en revitaliseert. Vegavriendelijk (geen dierlijke producten zoals keratine of collageen).

✅ Geen rook of chemische dampen

Daarnaast werken wij al jaren met de keratine van JPM.

Jean Paul Myne is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels, het haar te 'smoothen' voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken. 

De reden waarom men hier praat over 'smoothen' is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een periode van zo'n minimaal 3 maanden wordt geelimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling. Desgewenst kan het ook helemaal stijl gemaakt worden. Dit is afhankelijk van het 'tangen' van het haar in combinatie met het product.

 

Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd 'tangen' geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Dik of langere lengtes duren uiteraard langer. De reden hiervan is dat na de behandeling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en 'smooth' haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.

*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie. 

Jean Paul Myne is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten. Om de keratine behandeling op de enige juiste manier te onderhouden, is in onze salon het aanschaffen van de juiste shampoo en conditioner een verplichting bij de behandeling. Wij weten dat de shampoo en conditioner die wij adviseren niet schadelijk is voor de behandeling en de keratine. Sulfaten en andere ingredienten in de voor ons onbekende merken kunnen de behandeling aantasten en zelfs teniet doen. Wij adviseren daarom alleen de haarverzorging van Oribe of KMS.

 

Jean Paul Myne Keratine behandeling| Hair Plaza | Hattem | Zwolle
bottom of page