top of page

JEAN PAUL MYNE

"ZACHT - GLANZEND - GLAD HAAR"

Jean Paul Myne is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels, het haar te 'smoothen' voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken. 

De reden waarom men hier praat over 'smoothen' is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een periode van zo'n minimaal 3 maanden wordt geelimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling. Desgewenst kan het ook helemaal stijl gemaakt worden. Dit is afhankelijk van het 'tangen' van het haar in combinatie met het product.

 

Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd 'tangen' geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Dik of langere lengtes duren uiteraard langer. De reden hiervan is dat na de behandeling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en 'smooth' haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.

*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie. 

Jean Paul Myne is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten. Om de keratine behandeling op de enige juiste manier te onderhouden, is in onze salon het aanschaffen van de juiste shampoo en conditioner een verplichting bij de behandeling. Wij weten dat de shampoo en conditioner die wij adviseren niet schadelijk is voor de behandeling en de keratine. Sulfaten en andere ingredienten in de voor ons onbekende merken kunnen de behandeling aantasten en zelfs teniet doen. Wij adviseren daarom alleen de haarverzorging van Oribe of KMS.

 

Jean Paul Myne Keratine behandeling| Hair Plaza | Hattem | Zwolle
bottom of page