HUUB EYSINK

Huub Eysink | Hair Plaza

HUUB NU OP INSTAGRAM

De carriëre van Huub heeft in 33 jaar tijd een even stormachtige als   spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Hij startte zijn carriere op 15 jarige leeftijd bij Haute Coiffure tophairstylisten AD & JANE PETERS en heeft hier een strenge doch zeer goede leerschool gehad.

Zijn uiterst professionele, internationaal georiënteerde en leergierige houding heeft hem tot ver over de grenzen gebracht. 

Huub geeft nationale en internationale workshops, presentaties en haarshows, verleende zijn medewerking aan diverse televisieprogramma’s en werkt mee aan modeproducties voor catwalks of magazines. 

 

In 2001 werd Huub International Artistic Master Trainer voor de Italiaanse firma Davines en door de jarenlange en succesvolle samenwerking werd hij in 2010 Artistic Director & Ambassador voor Davines Nederland.

Met liefde, passie en plezier heeft hij de hele wereld over mogen reizen voor Davines en zijn creatieve kennis en skills gedeeld tijdens workshops, presentaties en shows voor hen. 

Huub is reeds 24 jaar in diverse categorieën genomineerd voor de Coiffure Awards voor de titel "HAIRDRESSER OF THE YEAR”  en heeft hiervoor 4 maal een award gewonnen. 

De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. 

 

In september 2015 won Huub een internationale award in New Orleans voor 'HAIRCOLOR SHOT OF THE YEAR' bij de internationale wedstrijd van Behindthechair.com waar zo'n  350.000 kappers wereldwijd aan deelnamen.

In augustus 2016 was Huub wederom maar liefst 4 maal finalist bij 130.000 inzendingen voor deze wereldwijde wedstrijd. Hij eindigde bij de top 5 beste hairstylisten wereldwijd in de categorie color.

In 2021 is Huub opnieuw genomineerd en behoort hij bij de top 20 wereldwijde finalisten voor de beste HAIRCOLOR SHOT en HAIRCOLOR COLLECTION.

 

"WERELDKAPPER OF HAARPSYCHIATER?"

Is hij dan echt een wereldkapper? Nee, het woord kapper is eigenlijk niet meer van toepassing op hem. Hij is meer een haarpsychiater die het haar tot op de schacht ontleed om er vervolgens een waanzinnig goede coupe van te creëren en deze perfect af te stylen. 

De visie van Huub over haarmode is niet afhankelijk van seizoensgebonden trends, maar is ontwikkeld volgens eigen concepten, geïnspireerd op subtiele elementen van het dagelijkse straatbeeld, gecombineerd met extravagante invloeden uit internationale modebladen uit New York, Londen, Parijs en Milaan. Wereldwijde kunst, cultuur en architectuur beïnvloeden zijn creativiteit en deze weet hij op geheel eigen wijze te vertalen bij het creëren van nieuwe coupes en kleuringen.Basic, comfort en veelzijdigheid staan in zijn lijn altijd voorop. Er zijn meerdere life-styles die naast elkaar bestaan en door deze te combineren, ontstaat er een eigentijdse unieke hair-coupe.

 

CREATIEVE STEUN EN TOEVERLAAT"

Een grote steun in zijn carrière is zijn compagnon en echtgenote Sharon.

Sharon heeft jarenlange ervaring in de modewereld.

Vanuit passie voor alles op het gebied van mode en uiterlijke verzorging en een continue zoektocht naar een eigen stijl, heeft ze inmiddels haar creatieve plek gevonden naast Huub.

Haar passie en specialiteit is toch het organiseren van show producties en fashion-shoots. Haar visie, inspiratie en vaktechnische kennis weet zij op een unieke wijze toe te passen en te combineren met alle creatieve mogelijkheden in het kappersvak. 

 

"HET DUO"

Samen vormen Huub en Sharon een onafscheidelijk duo die werkelijk álles delen:een gezin met twee prachtige zonen,hun passie voor Hair, Beauty, Make-Up en Fashion in uitstekende balans met hun creativiteit, talent en succes. 

Vakkundigheid en professionaliteit staan bij Huub, Sharon en hun Hair Crew hoog in het vaandel maar de belangrijkste intentie is wel de persoonlijkheid en de wens van hun clientèle.