top of page
Zoeken

Wij kijken vooruit!

Bijgewerkt op: 1 dec. 2023

Het is vandaag een koude dag en een lichte sneeuwval daalt op Zwolle neer.

Het is koud en toch heb ik het lekker warm. Niet omdat ik binnen zit, met de warme kachel aan, op mijn kantoor. Het is warm omdat ik me vooral happy voel, lekker in mijn vel zit en een sterk en goed gevoel heb voor de toekomst van Hair Plaza.


Het is natuurlijk voor bijna iedere ondernemer een enorme uitdaging geweest om van de afgelopen jaren een succesvol feestje te maken. Corona heeft ons allen in de greep gehad en we hebben allemaal geleden door de enorme impact die het met zich mee heeft gebracht.


Inmiddels weten de meesten al dat wij onze salon in Hattem verkochten in die tijd zodat we alle energie en focus op ons net geopende salon in Zwolle konden richten.

Hair Plaza in Zwolle was voor ons een upgrade, een dikke stadsvilla, luxe en exclusief met de mooiste merken, maar wel gesloten door zo'n stomme rot virus.

Nu niet afdwalen en klagen, alsjeblieft niet!


De keuze voor onze locatie in Zwolle heeft ons geen windeieren gelegd is inmiddels gebleken.

Sinds de start, ondanks de hobbels en bobbels zoals hierboven beschreven, was het meteen ontzettend druk. Niet alleen druk op de werkvloer door de vele enthousiaste klanten, maar ook druk achter de schermen én een dubbel zo groot aantal hairstylisten per m2.

Alles was wennen en het leek net alsof we weer opnieuw ons bedrijf startten.

Een nieuwe plek, een nieuw team, een nieuw assortiment. We hebben wel even de tijd nodig gehad om te landen. Onze salon in Zwolle was in niets vergelijkbaar met de salon in Hattem. Dat deed men natuurlijk wel ongemerkt, onze klanten, ons team, wij zelf. Maar dit was gewoon hele andere koek, een hele andere wedstrijd die we speelden. Dit was topsport!


"Difficult doesn’t mean impossible. It simply means that you have to work hard"


We hebben veel moeten finetunen, onderling met het team, maar ook in onze bedrijfsvoering om volledig volgens onze missie en visie te kunnen werken.

Ook dat was en is nog steeds vandaag de dag een hele uitdaging, een leuke weliswaar!


Niet iedereen kon zich helemaal vinden in onze nieuwe setting, onze nieuwe keuzes en visie.

En eerlijkheidshalve moeten wij beide toegeven, dat we dat helemaal niet erg vonden.

Om te kunnen groeien en prettig te kunnen werken moet je je bevinden in een happy setting van teamleden en de leuke klanten die daarbij horen. Teamleden én klanten die onze visie en werkwijze waarderen en meegaan in onze ontwikkeling en groei.

En soms moet je afscheid nemen van mensen in je team en in je klandizie omdat je niet meer een gezamenlijk pad en doel bewandeld. Dat is jammer, maar dat hoort er nu eenmaal een beetje bij. En elk afscheid is de geboorte van een herinnering.


“Doe waar je van houdt en succes zal volgen. Passie is de brandstof voor een succesvolle carrière. ”


Wij kijken niet achterom maar altijd vooruit. Wij gaan alleen voor het allerbeste dat bij ons past. We dromen, we vallen en we staan weer op.

Wij geloven in elkaar, in ons bedrijf en in de toekomst met de juiste mensen en relaties om ons heen.


"Een goed hoofd en een goed hart zijn altijd een formidabele combinatie"


Geluk geeft me letterlijk een warm gevoel 🖤


Liefs Sharon & Huub natuurlijk X

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Hair plaza where your ❤️ is happy and your beautiful hair is surrounded and treated with love for it. Thankfull I have found a place where I feel like home. 🙏🌟🌟🌟

Like

Zehra Khieroe
Zehra Khieroe
Nov 30, 2023

Hair plaza is the best and i’m grateful to be a member of the family xxx

Like
bottom of page