top of page
Zoeken

Wij houden van haar

Bijgewerkt op: 6 apr.

"In onze salon zijn we meer dan alleen kappers.

We leven en ademen haar. Onze passie voor haar en kleur zit diep en we zijn toegewijd om de levendige en unieke kleuren te brengen die jouw individuele stijl uitdrukken.

Vertrouw ons om je haar te transformeren in een meesterwerk van kleur en creativiteit", aldus Huub Eysink, creative director en eigenaar van Hair Plaza.Huub Eysink in zijn kapsalon in Zwolle
Huub Eysink, creative director & eigenaar Hair Plaza Zwolle

Waarom is Hair Plaza anders dan een 'gewone' kapsalon?


Huub Eysink: Onze klant betreed een wereld van schoonheid en uniciteit bij Hair Plaza, waar elke haarlok wordt getransformeerd tot een kunstwerk.

Gevestigd in een charmante villa nabij het hart van Zwolle, biedt onze salon een uitzonderlijke ervaring.

Men voelt direct de positieve energie en comfortabele sfeer die onze getalenteerde kappers elke dag omringen.


Kun je je salon omschrijven in enkele woorden?


Huub Eysink: Bij Hair Plaza bieden we uitstekende functies en voorzieningen die ervoor zorgen dat jouw bezoek niets minder dan luxueus is.

Stap onze salon binnen en je wordt begroet door een prachtig interieur dat elegantie en stijl uitstraalt.

Onze kappers zijn bekwame professionals die toegewijd zijn aan het leveren van kwaliteit en behandelingen die jouw verwachtingen overtreffen.


Jullie werken dus op een bijzondere plek?


Huub Eysink: Ik vind van wel.

Wat Hair Plaza onderscheidt is de uitzonderlijke werkomgeving die we hebben gecreëerd.

Vanaf het moment dat je aankomt, voel je de energie en sfeer die onze salon echt speciaal maakt. En werken in een mooie en comfortabele ruimte verhoogt de creativiteit van onze kappers en het plezier in hun vak.


Conclusie, we moeten dus gewoon naar Hair Plaza voor het mooiste haar?


Huub Eysink : Graag! Hair Plaza is de belichaming van een topkapsalon en biedt een ongeëvenaarde ervaring.

Ik nodig je uit om Hair Plaza te bezoeken en jezelf onder te dompelen in de uitzonderlijke omgeving die we hebben beschreven.

Daarnaast gebruiken we in onze salon alleen de beste producten voor prachtige kleuren en gezond haar. We geloven dat de kwaliteit van de producten die we gebruiken net zo belangrijk is als het vakmanschap van onze stylisten. Daarom hebben we zorgvuldig topmerken geselecteerd die je haar voeden en beschermen. Met onze toewijding aan producten van het hoogste kaliber kun je erop vertrouwen dat je haar bij ons in goede handen is.


Laat je verrassen, inspireren en transformeren door de magie die je te wachten staat bij Hair Plaza en mijn team. See you soon 🤍Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page