top of page
Zoeken

WIJ GAAN VERHUIZEN!!


Per 1 november 2020 stoppen wij met onze salon en werkzaamheden in Hattem en gaan we met het hele team door in onze vestiging in Zwolle.


De combinatie van 2 vestigingen en het verdelen van de juiste aandacht aan beide teams en aan onze klanten, vonden we lastig.


Toen de 1e corona golf ons verplichtte onze salons te sluiten hebben wij goed nagedacht over wat we nu eigenlijk precies samen wilden en hoe we onze toekomst zagen.


Onze droom en onze gevoelens liggen in onze mooie nieuwe stadsvilla in Zwolle. Deze locatie verwezenlijkt alles wat we altijd wilden, waar we van droomden en waar we met ontzettend veel plezier ons vak kunnen uitvoeren.


Na 22 jaar met enorme liefde en plezier gewerkt te hebben in Hattem hebben wij besloten om ons pand te verkopen en weer samen 1 team te vormen met alle teamleden van Hair Plaza. We hebben er echt allemaal ontzettend veel zin in!


We willen iedereen, U, jou enorm bedanken voor alle vertrouwen, alle mooie verhalen, herinneringen, betrokkenheid en mooie haren de afgelopen 22 jaar aan de Nieuweweg in Hattem maar we zien jullie wel graag terug in onze nieuwe salon aan de Burgemeester van Roijensingel 4 in Zwolle.


Iedereen is van harte welkom!

Huub en Sharon samen op trap bij ingang van hun prachtige stadvilla in Zwolle waar zij Hair Plaza voeren.

Bedankt en lieve groeten,


Huub & Sharon Eysink


Team Hair Plaza


Jennifer - Ageeth - Lisa - Pauline - Nick - Fleur - Maud -


Danique - Mitchell - Narine - Sanne


Hair Plaza

Burgemeester van Roijensingel 4

8011 CS Zwolle

Tel 038-3032186
1.272 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page