top of page
Zoeken

Wij gaan verhuizen!

In februari 2020 openen wij de deuren van onze nieuwe salon aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle.


WAAROM?

Waarom we verhuizen? Nou, eigenlijk omdat de kans dit statige pand te betrekken op ons pad kwam en het meteen goed voelde. We hoefden niet perse groter maar toen ons gevraagd werd of we een kijkje wilde nemen op de nieuwe locatie, viel alles op z’n plek! We zijn niet echt van die “overthinkers” en geloven heel sterk dat de juiste dingen zich op het juiste moment aandienen. We besloten dan ook om deze kans met beide handen aan te grijpen.


SALON EN ACADEMY

Het pand ligt op een prachtige locatie en is een stuk groter dan waar we nu zitten. Dat betekent ruimte voor een grotere salon met winkelgedeelte én ruimte voor een ‘academy’. Huub reist de hele wereld over voor shows en geeft trainingen door het hele land. Dat blijft bijzonder en daar genieten we enorm van. Maar het is ook fijn dat er straks een eigen plek is om kennis over te dragen en te delen. Een plek waar alle ruimte is voor creativiteit, want het historische pand met haar hoge ramen en prachtige elementen ademt inspiratie!


GENIETEN

Genieten van wat we doen is voor ons heel belangrijk. Zowel in ons werk, als in ons

privéleven. Daarnaast gaan we nooit voor een zesje, als we iets aanpakken, dan willen we het graag goed doen. Met het nieuwe pand laten we onze klanten dan ook nét wat meer genieten en geven we de beleving een beetje extra allure. Hoe fijn is het om tijdens je behandeling uitzicht te hebben op de stadsgracht en de Peperbus?

We kunnen bijna niet wachten om je te verwelkomen op de nieuwe locatie.

Voor het zover is wordt er achter de schermen nog het nodige verbouwd en ingericht. Ondertussen kun je natuurlijk gewoon terecht in onze salon in Hattem of aan de Sassenstraat.
p.s. Nieuwsgierig geworden? Voor regelmatige updates over de nieuwe salon volg je ons op Instagram en Facebook.

279 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page