top of page
Zoeken

'Kiezen met je hart'

Bijgewerkt op: 28 dec. 2021

HUUB EYSINK & HAIR PLAZA GAAN SAMEN MET KAO SALON DIVISION VOOR EEN LANGDURIGE RELATIE.


Het zijn uitdagende tijden waarin je bewuster stilstaat bij wat écht belangrijk is. Zo heb ik ook samen met mijn vrouw en rechterhand Sharon, onszelf de vraag gesteld hoe wij de toekomst zien van onze high-end salon. Wat is van toegevoegde waarde voor HAIR PLAZA, het team, de klanten en voor ons beide zelf?


‘Vanuit creativiteit, kwaliteit en oprechte aandacht samen waardevolle en duurzame relaties bouwen. Dat is onze missie. Als partner in deze missie hebben we gekozen voor een samenwerking met Kao Salon Division en hun prachtige merken. Ik, Huub, ben ruim 33 jaar zowel nationaal als internationaal werkzaam in deze fantastische industrie, heb over de hele wereld met inspirerende collega’s en teams mogen werken en heb meerdere awards gewonnen.

Mijn liefde en passie voor dit vak gaat ver, veel verder dan alleen het kapsel. Daarom is het voor mij belangrijk dat mijn creativiteit geprikkeld wordt en mij uitdaagt het beste van mezelf te blijven geven. Ik weet zeker dat wij onze creativiteit binnen de relatie met Kao Salon Division kunnen laten gelden. We kunnen niet wachten om te starten!’

Daarnaast ga ik ook weer als Kao Artist mijn expertise en kennis met de family delen en het merk extra laten shinen!


Longterm relationship

‘Wij gaan per 1 januari 2022 samen met Kao Salon Division een geweldige relatie tegemoet waarin niet alleen ikzelf, maar ook mijn team en uiteindelijk onze klanten heel blij van worden. Waarom noem ik het een relatie? Omdat ik bewust en met mijn hart gekozen heb en we beide investeren in een duurzame relatie.

De aankomende maanden zal ik openhartig mijn weg over ‘waarom deze beslissing’ delen met mijn collega’s en mijn klanten middels interviews en een podcast bij the.talents magazine.

Ik zal onderwerpen bespreken als: Hoe maak je doorslaggevende beslissingen? Hoe ga je om met veranderingen/verbeteringen? Hoe motiveer je jouw team en neem je jouw klanten mee? Ik hoop door mijn verhaal te delen mijn collega’s hen te inspireren en te motiveren.

… to be continued!’


Tenslotte maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om jullie een heel mooi en gezond 2022 te wensen.


Tot in het nieuwe jaar!


Warme groeten,


Huub en Sharon Eysink

Team Hair Plaza

 

MEER INFORMATIE OVER HUUB EYSINK EN HAIRPLAZA:

Contactpersoon: Sharon Eysink

Adres: Burgermeester van Royensingel 4 8011 CS Zwolle

Telefoon: 038 – 303 21 86


Over Huub:

Ruim 33 jaar startte Huub zijn carrière binnen het kappersvak als 15 jarige jongetje achter de kappersstoel en is hij vandaag de dag een gerenommeerde (inter)nationale naam. Hij werkte zij aan zij met de grootste namen binnen de industrie en heeft wereldwijd zijn kunde mogen laten zien tijdens grote internationale shows. Zwolle is de plek waar de salon HAIR PLAZA is gevestigd in een historisch grachtenpand. Met trots kunnen we melden dat HAIR PLAZA de eerste salon in de Benelux is die zowel met de merken Goldwell, KMS als Oribe gaat werken!


MEER INFORMATIE OVER KAO:

PR-contact: Stacey Vittali

Adres: Berkenweg 7 3818LA Amersfoort

Telefoon: 085 486 4338Over Kao Salon Division

Kao Salon Division maakt deel uit van de afdeling Kao Beauty Care Business. Deze biedt exclusieve producten en diensten aan salons en stylisten over de hele wereld. Het bedrijf is een leider qua filosofie en trends voor de sector professionele haarverzorging en de thuisbasis van Goldwell, KMS, Varis en Oribe. De missievan KAO Salon Division is het leven mooi maken voor stylisten, saloneigenaars en hun klanten door middel van partnerschappen, betrokkenheid bij duurzame activiteiten, zakelijke groei van salons en een exclusief portfolio voor salons met geavanceerde diensten, innovatieve producten en inspirerende opleidingen. Kao Corporation creëert producten met een hoge toegevoegde waarde die het leven van consumenten over de hele wereld verrijken.


Kijk voor verdere informatie op www.kaosalondivision.com of www.kao.com


338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page