top of page
Zoeken

Een frisse wind door onze salon

Een nieuw jaar, een frisse start.

Dat geldt vast voor velen, maar wij hebben de afgelopen tijd bewust stil gestaan bij hoe wij willen groeien, onszelf willen verbeteren en de uitdaging willen blijven vinden in ons vak.

Dat begint in onze optiek bij het werven van nieuwe teamleden en het veranderen van een bepaald bedrijfsproces.


Het was tijd om het roer om te gooien en bepaalde vastgeroeste bedrijfsprocessen vaarwel te zeggen.

Om onze klantenkring optimaal te kunnen behandelen en de beleving kunnen bieden die wij nastreven, is het van belang dat je openstaat voor nieuwe ideeën en oude bedrijfsprocessen kan ombuigen.

Wij kiezen altijd voor kwaliteit. Niet alleen in onze producten maar ook de randzaken daar omheen zijn voor ons heel belangrijk.

Denk aan hospitality, een bijzondere en luxe omgeving, professionele ontwikkeling en werken volgens de laatste trends en technieken.

Alle hiervoor genoemde punten kun je trainen en ontwikkelen, dat is geen nieuws. Maar hoe pas je dat dan toe en integreer je dat in je bedrijf, in ons team?


Wij kwamen er de laatste 3 jaren gaandeweg achter dat er best een kloof zit tussen de behoeftes en wensen van onze teamleden.

Waar de een het vak uitermate goed beheerst maar geen uitdaging meer zoekt en wenst, zijn er anderen die misschien nog niet zo veel ervaring hebben in ons vak maar wel super gemotiveerd en enthousiast zijn om de allerbeste te worden.

Vooral de jongste generatie (Z) maakte het verschil.

Ze vinden stabiliteit belangrijk, zijn ondernemend, ademen technologie, zijn competitief, staan open voor verandering, vinden diversiteit vanzelfsprekend, geven de voorkeur aan onafhankelijkheid, zijn open minded, zijn bezig met duurzaamheid en vinden persoonlijk contact belangrijk.


We werken elke dag aan onze uitstraling, aan onze brand en imago van Hair Plaza.

En dat doen wij met heel veel liefde en plezier. Het loslaten van teamleden en oude bedrijfsprocessen was niet een keuze die we zomaar even deden zonder enig gevoel van weemoed. Maar wij zijn altijd positieve ondernemers geweest, al 26 jaar lang.

Onze vastberadenheid om van ons bedrijf een succes te maken met de juiste mensen om ons heen maak het enigszins makkelijker om keuzes te maken en veranderingen door te voeren.Wij focussen onsop de toekomst en laten ons niet afleiden van onze doelstelling.

Mooi haar maken, mensen laten stralen en een beleving bieden staat bij ons op nummer 1, dat is eigenlijk nooit veranderd. Een hele duidelijke verandering is wel het aanbod van behandelingen en de manier waarop we ze tegenwoordig aanbieden. Waar we 10 jaar geleden zelden of nooit gehoord hadden over intensieve herstelbehandelingen, keratine behandelingen, hairweaving en balayages (google gerust 😉), is het vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld in onze salon. Tegenwoordig is de kennis van de hairstylisten vele malen groter, maar ook het aanbod van behandelingen is veel uitgebreider. Zomaar even knippen en kleuren is niet meer en even naar de kapper? Forget it, we nemen de tijd voor een intake en advies gesprek, we voeren de meest uitgebreide kleurbehandelingen uit, we tonen, we kuren, we föhnen en stylen met de meest geavanceerde tools en je bent gemiddeld 3 tot 5 uur verder. Eventjes? Bij ons in ieder geval niet.


Stilstaan is geen optie bij Hair Plaza.

Hairstylisten, die bij ons werkzaam zijn, zijn nooit uitgeleerd. Dat past niet in onze visie en wij geloven dat ontwikkeling van ons team een proces is van het bieden van groei- en doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de organisatie als individueel.

Het idee is teamleden te helpen nieuwe vaardigheden, kennis en bekwaamheden te verwerven die hen zullen helpen slagen in hun huidige functie en hun carriere op lange termijn. Je moet dus wel willen blijven leren en jezelf willen ontwikkelen bij ons. Daar steken wij veel meer tijd en energie in dan ooit tevoren. En dat werpt zijn vruchten af.

Veel jong talent, super leergierig en veel ambitie! Onze teamleden zijn heel divers en dat vinden wij heel erg prettig.

Je wordt niet in één dag een master of topstylist, maar als daar jouw ambities liggen, dan is de weg er naar toe super interessant, zeer kleurrijk en alles behalve saai.


Wij geloven in de kracht van wilskracht!


Mooi dag toegewenst en een mooi nieuw jaar,Huub & Sharon Eysink 🖤
376 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page