top of page
Zoeken

collection MERGED


Bert de Zeeuw​ en Huub Eysink, beide gepassioneerde topkappers met een enorme schat aanvakkundigheid, visie en ervaring binnen hun vakmanschap hebben hun krachten samen gebundeld en een gezamenlijke collectie gecreëerd: MERGED.

MERGED is een samensmelting van stijlen en een mix en match van bijzondere structuren en vorm in de coupes, gecombineerd met vernieuwde kleurtechnieken in pasteltinten en metallics. Ideeën, met een knipoog, gestolen uit de punkscene van de jaren ‘70 zijn tot in detail uitgewerkt en in perfectebalans met de uitgesproken styling en make up.

Bert en Huub werken zijn beide naast hun artistieke functies bij Redken (Bert) en Davines (Huub), regelmatig samen creatief voor Intercoiffure Nederland.

Collection MERGED is een bijzonder en mooi resultaat van deze waardevolle samenwerking.

Photography : Johnny ten Have​ Styling : Annet Veerbeek​ Mua : Juliette Den Ouden​

*niets uit deze serie mag zonder toestemming gepubliceerd worden!

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page