top of page
Collectie Huub Eysink
Uitreiking 'Haircolor Shot of the year'
Award voor Huub Eysink : Haircolor Shot of the year

September 2015 : zondagnacht om 05.30 uur werd Huub Eysink wakker gebeld vanuit New Orleans tijdens de uitreiking van de wereldwijde hair award wedstrijd van Behindthechair.com

 

Huub was winnaar van #BIG SHOT 'HAIRCOLOR SHOT OF THE YEAR' international. 

 

Collega kappers Patrick Kalle en Maurice den Exter namen de prijs voor Huub in ontvangst, terwijl collega's colorist Marriet Gakes en hairstylist Petra vd Burg live telefonisch verslag gaven aan Huub. 

 

Van ruim 47.000 inzendingen wereldwijd werd de foto van Huub als beste in de categorie HAIR COLOR beoordeeld. Wij zijn mega trots op deze prestatie van hem. 

Augustus 2016 : Huub Eysink is wederom finalist bij deze wereldwijde wedstrijd van BehindtheHhair. Deze keer is heeft hij 4 nominaties voor beste Colorshot of the Year. Er zijn dit jaar een bizar hoog aantal inzendingen geweest van hairstylisten vanuit de hele wereld: 130.000 foto's werden ingestuurd voor deze felbegeerde award. 26 September 2016 was Huub aanwezig bij de uitreiking van BehindtheChair (de grondlegger en onafhankelijke partij van deze haarwedstrijd) in Ford Lauderdal USA. Helaas viel Huub dit jaar niet in de prijzen maar de ervaring, de shows, de presentaties en de uitreiking zelf waren een unieke en waardevolle ervaring. Volgend jaar maar weer #behindthechair #bigshot #oneshot

Augustus 2018 : Yess Huub Eysink deze keer 3 maal genomineerd voor de inmiddels zeer gerenommeerde hairdressing awards van BehindtheChair. Dit jaar waren er maar liefts 311.000!!! foto's ingestuurd voor deze felbegeerde award en Huub is genomineerd voor Best Color, Best Creactive Color en Best Curls shot. De bekendmaking van de winnende awards vindt plaats in San Antonio in Texas op 26 en 27 augustus 2018. 

We zijn ontzettend trots en voor ons is Huub al een winnaar! 

bottom of page