SKIN REGIMEN

EEN NIEUW TIJDPERK IN COSMETICA
 

LONGEVITY: EEN NIEUWE KIJK OP SCHOONHEID EN GEZONDHEID
Vanuit zijn wil om schoonheid en lang leven op een nieuwe manier te benaderen, heeft dr. Davide Bollati, cosmeticaspecialist en oprichter van [ comfort zone ], een multidisciplinair team van artsen en wetenschappers om zich heen verzameld om leefstijladviezen, geavanceerde huidverzorging, een cosmetisch supplement en gezonde recepten te bieden die helpen om verouderingstekenen te corrigeren en te voorkomen.

 

HET WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Het buitengewone comité dat heeft bijgedragen tot het onderzoek en de ontwikkeling van het SKIN REGIMEN - concept, het productaanbod en de leefstijl-gids bestaat uit:
Dr. Filippo Ongaro - arts en antiverouderingsspecialist;
Dr. Massimo Gualerzi - cardioloog;
Dr. Mariuccia Bucci - nutridermatoloog;
Dr. Fulvio Marzatico - farmacoloog;
Mevr. Jeanette Bronée - voedingsadviseur.
Ieder van hen heeft een specifiek standpunt ingebracht en samen hebben ze de mechanismen blootgelegd die het verouderingsproces in het algemeen, en dat van de huid in het bijzonder, reguleren.

 

DE HUID LIEGT NOOIT. DE BIOLOGISCHE LEEFTIJD
Onze huid liegt nooit. De leeftijd in ons paspoort komt niet altijd overeen met onze biologische leeftijd. Onze hele geschiedenis, onze gezondheid en ons humeur staan geschreven in onze huid. Ons gezicht en onze rimpels onthullen onze leefstijl. Sommige dagen zien we er stralend en jonger uit, andere dagen zien we er ouder uit dan we zijn. We hebben immers een chronologische en een biologische leeftijd.

Onze biologische leeftijd is eigenlijk onze echte leeftijd: het is wat uitwendig zichtbaar kan zijn van alles wat inwendig gebeurt, van alle uitwendige en inwendige factoren die de oppervlakte, de structuur, het evenwicht van onze huid en ons lichaam beïnvloeden.

 

DE ‘KILLERS’ DIE VEROUDERING VERSNELLEN
Het team van multidisciplinaire experts is tot de conclusie gekomen dat ontsteking de eerste stille en chronische oorzaak van alle zichtbare veroudering is, samen met oxidatie, de aanval van vrije radicalen, glycatie, de aanval van suikers, en gecompromitteerde methylatie, de vitale DNA-replicatie die ervoor zorgt dat onze huid behoorlijk regenereert.

Skin regimen is een nieuwe wetenschappelijke holistische benadering bestaande uit kuur- en huidverbeteringsproducten en -behandelingen, een cosmetisch supplement en leefstijladviezen voor het beheer van stress, een gezonde voeding en een evenwichtige lichaamsbeweging.

ADRES HATTEM

Nieuweweg 36

8051 EE  Hattem

Tel: 038-4449310

 

OPENINGSTIJDEN

DI - DO : 9.00 - 18.00

VRIJ      : 8.30 - 20.00

ZAT       : 8.30 - 15.00

ADRES ZWOLLE

Sassenstraat 19

8014 PA  Zwolle

Tel: 038-3032186

 

OPENINGSTIJDEN

DI - WO : 9.00 - 18.00

DO        : 9.00 - 20.00

VRIJ      : 9.00 - 18.00

ZAT       : 9.00 - 16.00

Hair Plaza salon

MAAK EEN AFSPRAAK 

VIA DE APP

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

MAAK EEN AFSPRAAK 

ONLINE 

NU OP INSTAGRAM

Hair Plaza salon in Hattem