Zoeken

Hello Zwolle, here we come


Het past precies in het straatje van ons, omdat datgene waar we het meest een nieuwe uitdaging en plezier van inzien, we altijd meteen met beide handen aan pakken.

Zo verging het ook met het binnenkort nieuw te openen filiaal in hartje binnenstad Zwolle.

Het kwam onverwacht op ons pad en wel ja, waarom niet, binnen enkele weken was de zaak rond.

Een nieuwe salon erbij aan de Sassenstraat 19 in Zwolle.

Heerlijk die onverwachte spanning en hectiek met alle voorbereidingen. Precies zoals wij ondernemen het allerleukst vinden; gewoon doen waar we ons goed bij voelen en waar we energie van krijgen.

In het pand zat voorheen haute coiffeur Bernard Kroon gevestigd. Een icoon destijds en innovatieve ondernemer in kappersland. De klik was er meteen en niet alleen omdat Huub en Bernard beide begenadigde kappers zijn. De overdracht is inmiddels beklonken met een fijne glas bubbels en met plezier heeft Bernard het stokje in de Sassenstraat overgedragen aan Huub.

Omdat Hair Plaza in Hattem al bijna 20 jaar bestaat en wij in al die jaren veel naamsbekendheid hebben opgebouwd, hebben we ook besloten om de salon in Zwolle dezelfde naam te geven.

Zo kunnen wij hetzelfde concept doorvoeren in visie, werkwijze en uitstraling.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen en proberen we de salon in Zwolle dezelfde

look en sfeer te geven als in Hattem. Mooie leren croco prints op de muren, natuurlijke houten elementen zoals de balie en shampoo-bar en uiteraard gewrapte kniptoiletjes.

Een soort Hair Plaza 2.0 kan ik wel zeggen.


Vanzelfsprekend gaan we ook met de exclusieve producten van Davines werken in de salon in Zwolle.

Huub is al jaren Artistic Director NL voor deze prachtige firma en werkt ook internationaal voor hen.

Davines en wij geloven dat schoonheid onze verantwoordelijkheid is, een oproep om ons leven en de wereld om ons heen mooier te maken en te verbeteren.

Wij allen bij Hair Plaza geloven in sustainable beauty.

Daarom Davines haarverzorging, haarstyling en haarkleuringen omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor ons en onze clientele.


Er zijn ook veel vragen over onze teamleden en Huub zijn aanwezigheid in beide salons.

'Never change a winning team' en dat is 100% van toepassing op onze teamleden in Hattem.

Voor de salon in Zwolle hebben we een compleet nieuw team samengesteld met dezelfde passie voor het vak en voor haar. Een team met ervaring in haarwedstrijden, fotoshoots en visagie.

Zij zijn zich al aan druk aan het voorbereiden voor in Zwolle. Er wordt veel achter de schermen getraind en bijgeleerd maar ook in de salon in Hattem draaien ze al volledig mee om straks in de salon in Zwolle op dezelfde manier te kunnen knallen en mooie dingen te gaan maken.

Huub zal in de ochtenden in Hattem werkzaam zijn en in de middagen in Zwolle.

De zaterdagen zal hij afwisselen, de ene week Hattem, de andere week Zwolle.

Kortom, we hebben onze teams dik voor mekaar en ook Huub zal zijn draai wel snel vinden in de switch van Hattem naar Zwolle iedere dag.

Vanaf 1 juni 2017 gaan we open in Zwolle en een afspraak maken kan nu al via onze APP of online via onze site. (dit vinden jullie in het startscherm van onze site)

We keep u posted! #hairplaza #sassenstraat19 #zwolle #davines

#hairplaza #kapsalon

91 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven