Zoeken

One O'Clock een collectie met passie!


De sieraden van one o'clock zijn handgemaakt in een klein atelier in Israël. Stuk voor stuk zijn ze van 8 karaat gouddraad vervaardigd en bewerkt met halfedelstenen, zoetwaterparels of Swarovski Kristal. Ze zijn zowel sierlijk, als stoer en passen bij elke gelegenheid.'

Vintage horloge kettingen 'Je kent ze vast wel, de oude zakhorloges, gebruikt door onze overgrootvaders om de tijd op te lezen. Wij toveren ze om naar een uniek sieraad. Ze zijn stoer met een lederen korte ketting of chique elegant aan een lange gouden ketting. De klokken worden op maat ingekocht. Zoek je een gouden, zilveren of een bewerkt exemplaar, met romeinse cijfers, of juist niet? Wij gaan voor je op zoek! De klok staat op een uur... Waarom? Dat vertel ik je graag...'

'Als je het mij vraagt, verdient elke vrouw dagelijks een 'one o’clock' moment. Een momentje voor jezelf. Dat kan van alles zijn, een chill momentje met je kind, een heerlijk kop koffie met een vriendin, een interessante meeting op je werk of een wijntje op een warme zomeravond in de tuin. Zorg elke dag voor een 'one o'clock.'

'De sieraden helpen je daaraan herinneren. Draag ze met veel plezier, dat doen wij ook.'

#oneoclock #sieraden #exclusief #8karaatsgoud #edelstenen #hairplaza #hattem #handgemaakt

36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven