Zoeken

TOV party met Chantal Bles en wij waren erbij!TOV Essentials oprichtster Sarah Lingg heeft samen met Chantal Bles (inderdaad: zus van Danie) een tassenlijn ontwikkeld.

Wij waren uitgenodigd bij de lancering van deze exclusieve en prachtige collectie van TOV oprichtster en designer Sahrissa Lingg samen met sterren stylist Chantal Bles.

Zes bekende vrouwen mochten een tas mee naar huis nemen.

Winonah de Jong, Nicolette van Dam, Quinty Trustful, Annic van Wonderen, Anouk Smulders en Leontine Borsato kregen allemaal een tas uit deze nieuwe collectie.

Al jaren verkopen wij bij Hair Plaza de prachtige tassen en sieraden van Sahrissa Lingg met succes.

Haar ontwerpen zijn altijd verassend, stijlvol en van een hoog fashiongehalte voorzien.

Het was een logische stap om samen met goede vriendin Chantal Bles een collectie te ontwerpen want Sarah en zij voelen elkaar goed aan.

De collectie bestaat uit 2 modellen, een klein rond model die je ook handig mee kan nemen als clutch bij een avondje uit en een medium handtas formaat die ook crossbody gedragen kan worden. De modellen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: cyclaam, blauw en metallic, gecombineerd met een zwarte kant, zodat je zelf kunt kiezen of je wilt opvallen of niet.

De tassen komen in twee formaten, waarbij de kleinste € 169,99 kost en de grotere € 249,99.

Uiteraard verkopen wij naast deze bijzondere collectie ook de eigen winter colllectie 2016 van TOV Essentials in onze salon.

#TOV #ChantalBles #LeontineBorsato #nicolettevandam #quintytrustfull #hairplaza #winonahdejong #luxetassen #hattem #zwolle

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven