Zoeken

11 REASONS WHY YOU LOVE ELEVEN AUSTRALIA


REASON #1 - HAPPY Ons streven is gelukkige gebruikers. En dat jij de producten tot de bodem opmaakt. Daarom kiezen wij bewust voor verkoop via de kapsalon. Daar krijg jij professioneel advies en kun je de producten proberen zodat jij zeker weet dat je koopt wat je wenst. Wij adviseren jou graag welk producten het meest geschikt zijn voor jouw haar en wensen. Ook wanneer jij (nog) geen klant bent, ben je van harte welkom. Dus loop gerust binnen bij ons in de salon.

REASON #2 - SIMPLE Van alle shampoos, conditioners en een aantal styling producten hebben wij pocketsizes. Handig wanneer je op vakantie gaat, voor in je koffer, maar ook om een product te testen.


REASON #3 - SHARP De verkoopprijzen van de “normale” verpakkingen beginnen bij €16,95 en de duurste is € 20,95. Prima prijs dus en samen met #reason 4 een reden om over te stappen op professionele producten.

REASON #4 - SAVING € De producten zijn geconcentreerd, daardoor heb je er niet veel van nodig en gaan de verpakkingen dus langer mee.


REASON #5 - SUSTAINABLE Wij houden ontzettend veel van dieren, daarom zijn alle producten dierproefvrij en door PETA goedgekeurd. Daarnaast hebben we ook meerdere producten die #vegan en/of #glutenfree zijn. Onze verpakkingen zijn 100% recyclebaar.


REASON #6 - NATURAL In alle producten zitten natuurlijke ingrediënten die jouw haar voeden, beschermen en verzorgen. REASON #7 - MIX Je kunt persoonlijke cocktails maken speciaal voor jouw haar en wensen. Ons team wordt regelmatig getraind en is op de hoogte van alle mogelijkheden. Om het makkelijk te maken, zijn een aantal producten al kant en klare cocktails:

REASON #8 - BENEFITS Het Miracle Hair treatment is een uniek verzorgingsproduct en geschikt voor ieder haartype. Het is de perfecte primer om jouw stylingritueel mee te beginnen. Dit is het eerste en bestverkochte product van Eleven Australia en een absolute must om als basis mee te beginnen.

REASON #9 - TOP SELLERS De Keep My Colour Blonde shampoo en treatment zijn onze hardlopers. Met deze producten krijg je die perfecte koele blonde tint, zonder dat het blauw/paars doorslaat. Frisse “Aussie” blonde lokken gegarandeerd! Ok de Dry Finish Texture Spray is een absolute aanrader voor dagenlang volume en textuur.


REASON #10 - AUSSIE VIBE Eleven Australia komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit Australië. Deze “laid-back vibe” past perfect bij de Nederlandse mentaliteit. Daarom sluiten de producten zo goed aan bij onze trends en wensen.

REASON #11 - EFFECTIVE Ons motto is “Haircare doesn’t have to be complicated, it just needs to work”. De producten doen wat ze beloven en dat is het allerbelangrijkst!Wanneer wij een spijkerbroek nodig hebben, lopen wij meerdere winkels in om te passen en toch niet te kopen. Waarom vinden wij het dan vreemd om haarproducten te kopen bij een kapsalon waar wij geen klant zijn? Bij Hair Plaza ben jij van harte welkom en adviseren wij jou graag welk product het beste is voor jouw haar en specifieke wensen. Kom langs en wordt ook helemaal verliefd op Eleven Australia, net als wij :).


(bron : eleven australia nederland)

169 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven