top of page

HAIR EXTENSIONS & HAIR WEAVES

Onze hairextensions en hairwaves

 

Deze zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar. De haren worden speciaal door onze leveranciers geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, zal in aanmerking komen voor de vervaardiging van onze hairextensions. Kwaliteit van eigen haar en het behouden hiervan lukt alleen wanneer men alleen met de allerbeste materialen werkt en daarom kiezen wij voor hair-extensions van alleen de allerbeste leveranciers.​

De kleuring

De haren worden op natuurlijke wijze ontkleurd, door een eigen gepatenteerd systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt. Voor de blonde haren geldt dat deze, in een proces van 3 weken, op zeer zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit zonder dat de buitenste schubbenlaag en de cortex van het haar zullen beschadigen. U kunt dit terug zien aan onze mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan.

Het omvormen

Ook het omvormen van het haar gebeurt op zeer meer milde wijze, zonder enige toevoeging van schadelijke en/of chemische stoffen. Het Indiase haar heeft van nature een mooie volle slag in de punten net als onze Body wavy textuur. Om het haar meer te krullen, of juist gladder te maken, gebruiken wij een eigen hete stoom methode. Deze methode zorgt ervoor dat de haren veilig zonder permanentvloeistof in een andere textuur worden gebracht zonder de schubbenlaag en de cortex te beschadigen.

Remy gesorteerd

Het haar is Remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allen dezelfde kant op wijzen waardoor deze niet in elkaar kunnen gaan klitten. Zoals eerder vermeld selecteert onze fabriek de haren zelf. Er wordt voor de verwerking dan ook uitsluitend rauw haar ingekocht dat nog origineel gebundeld is als reeds afgeknipte paardenstaart. Zo weet onze fabriek zeker dat het haren nog Remy gesorteerd is en niet zijn gemengd zijn met andere losse haren waarvan de schubbenlaag misschien de verkeerde kant op ligt.

Double drawn gesorteerd

Naast Remy is ons haar ook Double Drawn gesorteerd. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen. De punten van onze haren zijn in de onderste 4cm zorgvuldig door onze fabriek reeds voor u voorgesneden, dit heeft als voordeel dat u bij het plaatsen van het haar direct een mooi resultaat heeft en nauwelijks hoeft te knippen en/of snijden indien u dit niet wenst.

Wij werken met verschillende systemen. Niet ieder systeem is geschikt voor elk type haar en daarom werken wij alleen na consultatie bij onze hair-extension specialisten. 

 

Systeem 1 Pre-bonded hairextensions

Onze Pre-bonded hairextensions zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan ook het eigen is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed kunnen hechten. Onze bondings kunnen het beste bevestigd worden met een tang welke aan beide zijde warm wordt op 180 graden. Na het plaatsen van de hairextensions mag het haar gelijk gewassen en desgewenst geverfd worden. 

Systeem 2 Machine hair weave

Een hair weave is machinaal gemaakt.

De machine hairweft is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. De hairwefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen onder andere dmv: 
* Microrings 
* Clips (clip-in extensions, zelf in te naaien door de consument)
* Keratine bonding

* Hairweaving (innaaien)


Alle systemen zijn in verschillende lengtes en structuren te krijgen om zo te komen tot het meest natuurlijke resultaat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wilt u weten welk systeem voor u het beste  geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een consult met een van onze extensions specialisten i

n Zwolle 038-3032186.

Afhankelijk van de voorraad kunt u binnen 36 uur geholpen worden bij onze salon! Voor onze prijzen kunt u bellen of mailen met onze crew.

Pruiken te zien
Haar
Haarverlenging kleuren
bruin haar stroomt
bottom of page