DAVINES

In onze salon werken wij met Da.

Davines professionele haarverzorgingproducten bieden een hoge cosmetische en eigentijdse aanpak. Producten die een doordacht evenwicht uitdrukken tussen inhoud en stijl, natuur en wetenschap, mens en geest.

Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu. Naast producten van recyclebare materialen gebruikt Davines voor de ontwikkeling van haar producten alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen uit zon, water en wind). Tevens wordt er niet op dieren getest. 

Davines is de eerste fabrikant in de haarverzorgingindustrie die kappers bewust probeert te maken van de gevolgen van de toenemende uitstoot van CO2. Davines vraagt met een wereldwijde campagne de support van kappers om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van een beter milieu en aarde. 

De haarproductlijn van Davines bestaat uit verschillende soorten verf, shampoo, verzorgende producten zoals maskers en styling producten. Uiteraard is er voor elk type haar een product, voor zowel fijn als dik haar, natuurlijk en geverfd haar. De permanente haarkleuring met 94 kleuren garandeert blijvende resultaten en een complete dekking van grijs haar. Davines heeft nu zelfs een ammonia en ppd vrije haarkleuring in haar assortiment.

Verrijking met vitamines en eiwitten geeft een betere glans en biedt bescherming tegen zon en factoren van buitenaf. De Essential Hair care producten met selectieve, actieve ingrediënten zijn ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging. De Mask Color producten zorgen voor een schitterende, langdurige kleur van geverfd haar.

Ervaar het zelf in onze salon: Davines geeft een meerwaarde aan uw haar en haarkleur, is goed voor het milieu en biedt de kwaliteit die wij en u wensen. 

Davines producten zijn exclusief en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij werken alleen met het allerbeste voor u en uw haar! Deze producten zijn daarom alleen verkrijgbaar in salons en bestemd voor professioneel gebruik.

Altijd op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen bij Davines 

ADRES HATTEM

Nieuweweg 36

8051 EE  Hattem

Tel: 038-4449310

 

OPENINGSTIJDEN

DI - DO : 9.00 - 18.00

VRIJ      : 8.30 - 20.00

ZAT       : 8.30 - 15.00

ADRES ZWOLLE

Burgemeester van Roijensingel 4

8011 CS Zwolle

Tel: 038-3032186

 

OPENINGSTIJDEN

DI - WO : 9.00 - 18.00

DO        : 9.00 - 20.00

VRIJ      : 9.00 - 18.00

ZAT       : 9.00 - 16.00

MAAK EEN AFSPRAAK 

VIA DE APP

MAAK EEN AFSPRAAK 

ONLINE 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Google+ - Black Circle